skip to Main Content
06-51182574 info@yogajunkie.nl

Over Maureen

Deze foto van mijn middelste dochter, zeker niet perfect, maar voor mij UNIEK en daarom meer dan perfect.

Moeder van 3 heerlijke eigenwijze kinderen en samen met mijn man wonend in de prachtige Achterhoek. Ik ben bevlogen, gevoelig, een tikkeltje chaotisch en verslaafd aan goede koffie. Sinds 2015 eigenaar van praktijk Puur-Eigen waar ik kinderen en volwassenen coach en yoga geef.

‘Leef chaos’, staat er bij ons op de muur en dat typeert ons gezin volledig, maar ook Yogajunkie.nl.
Een heerlijk no-nonsense kledingmerk.

‘ Het leven is niet altijd leuk, of perfect, maar JIJ bent degene die zelf de slingers moet ophangen.’

Genieten juist in het nu, loslaten en vertrouwen op wat komt, dat kunnen wij als gezin als de beste!
Met yogajunkie komt voor mij alles samen. Mijn nuchtere Achterhoekse mentaliteit, mijn liefde voor yoga en kleding  en de liefde voor tekst.
Tja en over de liefde voor de kleur roze hoeven we het niet te hebben, dat is wel duidelijk volgens mij…

Yogajunkie.nl, extra zachte kleding voor tijdens de yogales, op de bank, of eigenlijk voor elke gelegenheid.
Dus geniet, leef je leven en draag Yogajunkie.nl met een grote glimlach op je gezicht!

Liefs Maureen

 

‘Het leven is een feestje, maar je moet zelf de slingers ophangen!

Retourbeleid

Wat vervelend dat je een item die je hebt ontvangen niet naar wens is! Uiteraard mag je in dit geval altijd contact opnemen met onze klantenservice door een mailtje te sturen naar  info@yogajunkie.nl

o.v.v.

  • het ordernummer,
  • en maak een foto van het item dat kapot is.

Zo kan de klantenservice jou zo snel mogelijk helpen!

Verkeerde levering

Wat vervelend dat jouw bestelling niet klopt, dit gaan we zo snel mogelijk voor je oplossen! Zorg ervoor dat wanneer je contact met ons opneemt je al je gegevens duidelijk doorgeeft, zo kunnen we je sneller helpen.

  • Je kunt een mailtje sturen naar info@yogajunkie.nl
  • Vermeld in je bericht duidelijk je naam, bestelnummer en stuur een foto mee van de pakbon.

Onze klantenservice is iedere werkdag geopend van 09:00 tot 17:00. Wij zullen jouw vraag zo snel mogelijk beantwoorden en zoeken samen met je naar de beste oplossing!

Klacht

Die klacht gaan we voor je oplossen! Je mag een mailtje sturen naar info@yogajunkie.nl  Geef in je bericht duidelijk aan wat je klacht is o.v.v. je naam en bestelnummer. Onze klantenservice neemt jouw klacht zo snel mogelijk in behandeling om te kijken wat we voor je kunnen doen.

Garantievoorwaarden

Bij Yogajunkie.nl heb je vrijwel altijd recht op 14 dagen garantie na aankoop van jouw product en bij vertoning van een aankoopbewijs/factuur. Echter hebben we natuurlijk ook wel eens te maken met uitzonderlijke situaties. Hoe wij hiermee omgaan vind je onderstaand per onderwerp beschreven:

Kleding/accessoires

Op alle artikelen van de categorieën kleding/accessoires heb je een garantietermijn van 14 dagen.

Wij geven helaas geen garantie op:

– items die gewassen zijn

– Kapotte ritsen

Wanneer je iets kapot of beschadigd ontvangt willen wij hier uiterlijk 3 dagen na leverdatum van op de hoogte worden gebracht. Na deze drie dagen biedt onze klantenservice geen optie meer om te kijken naar een gepaste oplossing.

Je rechten tijdens de garantie

Als een artikel niet goed functioneert binnen de geldende garantie, zoeken we zo snel mogelijk naar een passende oplossing. Denk aan een nieuw artikel of teruggave van je geld. Is het probleem met het artikel je eigen schuld? Dan heb je geen recht op een nieuw artikel of teruggave van je geld. Heb je het artikel normaal gebruikt en is het gewoon versleten? Ook dan heb je geen recht op bovengenoemde oplossingen.

Garantiebewijs

De factuur van je bestelling is ook het garantiebewijs van je artikel. Wil je aanspraak maken op garantie, dan vragen wij om een kopie.

Op maat

Producten die op maat zijn gemaakt kunnen niet retour worden verzonden.

Algemene voorwaarden

Op deze pagina staan de algemene voorwaarden vermeld. Deze algemene voorwaarden zijn bedoeld om beide partijen te beschermen. Mocht u vragen of opmerkingen hebben met betrekking tot een van deze bepalingen, stuur dan een mail naar info@yogajunkie.nl

Algemeen

Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere overeenkomst die tot stand gekomen is, tussen u en Yogajunkie.nk. Door een bestelling te plaatsen en tijdens het afrekening proces, gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden van Yogajunkie.nl.

Prijzen

Alle opgegeven prijzen van onze artikelen zijn in Euro´s, inclusief 21% Nederlandse BTW en exclusief verzendkosten. Prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen, druk- of schrijffouten. Verzendkosten worden bij afrekening bepaald.

Bestellingen

Het bestellen van onze artikelen kent een aantal stappen in het afrekening proces, zoals het opgegeven van verzendingsmethode, betalingswijze en aflever- en factuuradres. Daarnaast sturen wij voor alle bestellingen met regelmaat statusupdates waaronder ontvangstbevestigingen van betalingen, melding dat de betaling is ontvangen en pakket klaar voor verzending en dat het is verzonden. De koper draagt zelf de verantwoordelijkheid deze en andere e-mails van info@yogajunkie.nl vrijelijk te ontvangen en mogelijke spamfilters hiervoor uit te schakelen.

Betalingen

Na een bestelling ontvangt u een bevestiging met daarin een overzicht van de bestelde artikelen en het totaalbedrag, inclusief verzendkosten.

IDeal

Wilt u gebruik maken van internetbankieren zoals bij Rabobank, SNS, ING, Fortis, ABN-AMRO Bank? Dan kunt u direct met onze iDeal services betalen, dit lijkt op een pinbetaling zoals in de winkel. Wij maken hiervoor gebruik van onze betaalservices Mollie en wordt u tijdens het afrekenen omgeleid naar een beveiligde omgeving. Een goedgekeurde betaling wordt dan op dezelfde of eerstvolgende werkdag door ons verwerkt tijdens kantooruren. Voor meer informatie kunt u terecht bij iDeal.

Indien u meer wilt weten over Mollie, dan kunt u naar de website van Mollie gaan. IDeal is bij Yogajunkie.nl volledig gratis.

Verzendingen

Verzendingen worden verstuurd via PostNL of DPD. We hebben de verzendkosten als volgt berekend. Voor alle pakketten zijn de kosten € 4,95. Als uw bestelling hoger is dan € 100,00 betaald u geen verzendkosten, dan zijn deze kosten voor onze rekening (in één keer besteld). Deze tarieven gelden alleen in Nederland. Wij verzenden onze artikelen met uiterste zorg. Wij zijn wettelijk verantwoordelijk tot aan de bezorging en zullen eventuele schade of gebreken van artikelen moeten vervangen zolang de voorraad strekt. Mocht het artikel niet meer voorradig of leverbaar zijn zullen wij tot terugbetaling van het aankoopbedrag overgaan.

U kunt bij het afrekenen aangeven welke verzendadres u wilt gebruiken, zodat u ook afwijkend adres kan opgeven voor bijvoorbeeld het als cadeau te kunnen versturen. Voor onze pakketten is de verzendwijze standaard. In de meeste gevallen wordt uw pakket binnen 24 uur op de plaats van bestemming (nadat deze verzending is aangemeld) afgeleverd.

Wanneer u niet thuis bent en het pakket niet bij u kan worden afgeleverd, zal het standaard een tweede keer worden aangeboden. Dag en tijdstip is afhankelijk van de 1e bezorging. Bij niet thuis bij een tweede keer zal er een bericht worden achtergelaten, daarop staat bij welke postkantoor/PostNL servicepunt u zelf de zending kan ophalen. Hiervoor heeft u twee weken de tijd.

Voor vragen of klachten dan kunt u op werkdagen van 08.30 tot 17.30 contact opnemen met de medewerkers van de PostNL klantenservices via 0900-0570 (€0,45 p/m, max € 22,50).

Annuleringen

Wij streven ernaar om uw bestellingen binnen 3 tot 6 werkdagen te versturen. Iedere bestelling kan dan nog geannuleerd worden, daarna is de bestelling bindend. Annuleren kan alleen via e-mail info@yogajunkie.nl. Als uw bestelling geleverd is geldt de zichttermijn/herroepingsrecht. Dit termijn is minimaal 7 werkdagen plus eventuele feestdagen ingaande een dag na bezorging.

Leveringen

Na ontvangst van uw betaling streven wij ernaar de bestelling binnen 3 tot 6 werkdagen te versturen. Artikelen die niet meer voorradig zijn worden ook niet in ons assortiment getoond. Maar mocht er toch onverhoopt een artikel, om welke reden dan ook, niet meer voorradig zijn of een langere levertijd hebben, zal dit per e-mail aan u medegedeeld worden.

Zichttermijn

De zichttermijn is 7 werkdagen, daar komen de eventuele feestdagen nog bij. De termijn gaat in één dag na de bezorging. Yogajunkie.nl is wettelijk verplicht het aankoopbedrag binnen 30 dagen terug te storten. U als de koper mag het product zonder opgaaf van reden retourneren binnen bovenstaande herroepingstermijn.

Ruilen & retourneren

Wanneer de koper een product wil retourneren dient dit van te voren per e-mail info@yogajunkie.nl te worden aangekondigd. Gelieve hier de reden (verplicht) van retourzending en het ordernummer in te vermelden. De bestelling dient dan binnen 14 werkdagen na de verzenddatum, retour worden verzonden samen met de bijgeleverde factuur. Het orderbedrag exclusief de gemaakte verzendkosten zal na ontvangst van de artikelen op uw rekening worden teruggestort.

Retourkosten

Voor het retour sturen van garantie en/of zichttermijn artikelen betaalt de klant de verzendkosten. Een verzending dient geregistreerd te zijn, bij onvoldoende gefrankeerde of ongeregistreerde zendingen neemt Yogajunkie.nl geen verantwoordelijkheid. Er kunnen door de koper derhalve geen rechten aan worden ontleend.

Veiligheid

U heeft de mogelijkheid om een account aan te maken. Wanneer u een account aanmaakt dan heeft u de mogelijkheid om een bestelling(en) online te raadplegen en opnieuw af te drukken. Ook kunt u die status van de openstaande levering hier terugvinden.

Yogajunkie.nl zal de persoonsgegevens vertrouwelijk behandelen en niet beschikbaar stellen aan derden. Uw persoonsgegevens worden alleen gebruikt voor het uitvoeren van de bestelling. Daarnaast worden alle persoonsgegevens, zoals verzendadres met behulp van encryptie bij onze externe webwinkel software Ecwid vastgelegd. Ecwid brengt alle gevoelige informatie over via een beveiligde HTTPS-protocol. Zoals bijvoorbeeld het hangslot bij de afrekenpagina, dan weet u dat uw informatie veilig is. Ecwid houdt zich aan de strengste veiligheidsnormen. Veiligheid staat bij ons ook bovenaan en wij doen er alles aan om dit 100% te dekken en houden ook dit continue in de gaten. Daarnaast wordt door ons regelmatig onderhoud uitgevoerd en heeft Jess & Jayy allerlei maatregelen ingeschakeld zoals logging/firewall etc., maar kan door het gebruik van deze derde partijen niet volledig aansprakelijk worden gesteld.

Wijzigingsrechten

Yogajunkie.nl heeft te allen tijde het recht deze algemene voorwaarden en de inhoud van haar website te wijzigen of aan te vullen. Prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen, druk- of schrijffouten.

Toepasselijk recht

Yogajunkie.nl verplicht zichzelf alle verkopen naar volle tevredenheid van de koper af te handelen. In geval van een geschil is voor wat de verkopen van Yogajunkie.nl  betreft het Nederlandse recht van toepassing. Artikel 11 van het burgerlijk wetboek met betrekking “Koop op Afstand” is van toepassing.

Copyright

Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze website van mag gekopieerd, opgeslagen en/of verspreid worden zonder schriftelijke toestemming van Yogajunkie.nl.

Deze algemene voorwaarden zijn opgesteld op 5 mei 2020.

Betaling & Verzendingsinfo

Yogajunkie.nl kun je betalen zoals jij dat wilt met onderstaande betaalmethodes:

IDeal

Met Ideal betaal je direct en op een veilige manier het openstaande bedrag voor jouw bestelling.

Paypal

Bij Yogajunkie.nl kun je via Paypal betalen. Indien je kiest om met PayPal te betalen, word je tijdens afrekenen direct doorgestuurd naar de PayPal website.

Als je nieuw bent bij PayPal kun je je als gast aanmelden of een PayPal rekening openen en de betaling bevestigen. Indien je al een PayPal account heeft, kun je inloggen met je gebruikersnaam en de betaling bevestigen.

Op het moment van bevestigen, zal er een autorisatie worden uitgevoerd van jouw PayPal account. Hierna word je bestelling direct verwerkt. Zodra je je bestelling in ontvangst hebt genomen, zal het openstaande bedrag gecrediteerd worden van je PayPal account.

Om te betalen met PayPal doorloop je vanaf het punt waar je de betaalwijze kiest de volgende stappen:

  1. Klik op ‘Volgende’, hierdoor kom je op de pagina ‘Bestelling controleren en versturen’
  2. Nadat je op ‘Bevestigen en doorgaan met PayPal’ klikt ontvang je van ons per e-mail een bestelbevestiging
  3. Je wordt doorgeleid naar de betaalomgeving van PayPal
  4. Na afronding van de betaling wordt je teruggeleid naar de Yogajunkie.nl
  5. website waar je een bevestiging van de betaling ziet
  6. Zodra je bestelling ons kantoor verlaat ontvang je een verzendbevestiging

Als je een bestelling via PayPal betaalt, ontvang je van ons altijd een ontvangstbevestiging met een link naar het PayPal betaalproces. Indien het betaal proces door welke oorzaak dan ook wordt onderbroken, dan heb je met deze link nog drie uur de tijd om de betaling af te ronden. Als de drie uur is verstreken, is betalen helaas niet meer mogelijk. Je bestelling wordt dan automatisch geannuleerd.

Indien je goederen terugstuurt, wordt het bedrag weer bijgeschreven op je PayPal-account of uw bankrekening. Je kunt dit zelf regelen via de PayPal website.

Betaling mislukt

Het kan natuurlijk gebeuren dat er iets mis gaat met jouw betaling. Hoe weet je nu zeker of deze is doorgekomen, nadat je bijvoorbeeld een foutmelding hebt gekregen?

– Check je eigen bankschriften om te zien of het bedrag is afgeschreven

– Twijfel je nog steeds? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij kunnen voor jou kijken of de betaling goed is doorgekomen.

Weet je eigenlijk al zeker dat je betaling niet goed is doorgekomen? Dan is je bestelling ook niet geplaatst. Dit betekent dat je je bestelling opnieuw moet plaatsen en ook opnieuw een betaling moet uitvoeren.

Verzendmethodes

Yogajunkie.nl verzend standaard met PostNL.

 

PostNL pakket

Je pakket wordt afgeleverd door een bezorger van PostNL. Bij deze verzendmethode ontvang je ook een Track & Trace code, waarmee jij jouw pakket kunt volgen vanaf het moment van verzending tot aan de levering. Deze track & trace code ontvang je van ons vanaf het moment dat het pakketje ons kantoor verlaat.

Bezorgkosten

Bestellingen binnen Nederland

Bestellingen vanaf € 100,00 of hoger worden gratis bezorgd. Bij bestellingen met een lagere waarde worden bezorgkosten gerekend. Je bestelling wordt altijd bezorgd door PostNL. Daarbij heb je keuze uit onderstaande verzendmethodes:

– PostNL pakket €4,95

 

Levertijden

3 tot 6 werkdagen

Zodra je pakket ons kantoor verlaat, ontvang je een mailtje zodat je precies weet wanneer jouw nieuwe aanwinst(en) onderweg zijn naar je! Daarnaast ontvang je jouw track & trace code zodat je via deze weg jouw pakket kunt volgen tot aan ontvangst!

 

Levertijden feestdagen

Tijdens feestdagen en acties is het bij ons een stuk drukker dan normaal. Ondanks deze drukte doet Yogajunkie.nl er altijd alles aan om jouw pakket zo snel mogelijk te verwerken. Houdt er echter rekening mee dat je bestelling wat later bij je aan kan komen, dan dat je van ons gewend bent.

Wanneer je bestelling ons kantoor verlaat ontvang je altijd een e-mail. Heb je vragen over deze aangepaste levertijden? Dan kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice op werkdagen van 09:00 t/m 17:00.

 

Pakket volgen

Track & Trace

Je kunt jouw pakket volgen met een track & trace code. Je ontvangt, vanaf het moment dat je pakket ons kantoor verlaat, een mail met een link naar de website van PostNL en je track & trace code. Op de site waar de link naartoe leidt kun je je track & trace code invullen en zie je de huidige status van je bestelling.

Leveradres wijzigen

Na het plaatsen van je bestelling kan je zelf je adres niet meer wijzigen.

Wij proberen bij Yogajunkie.nl  bestellingen zo spoedig mogelijk te verpakken en te verzenden. Een wijziging van het adres na een geplaatste bestelling is alleen mogelijk wanneer de order nog niet is verwerkt op ons kantoor.

Heb je hier nog vragen over? Neem dan contact op met de klantenservice info@yogajunkie.nl en houd je bestelnummer en adres bij de hand.

Privacybeleid

Wij respecteren altijd de privacy van alle gebruikers van de site en persoonlijk informatie die u ons aanlevert zal in vertrouwen worden behandeld.

Wij van Yogajunkie.nl  weten dat het belangrijk is hoe informatie over u wordt gebruikt en gedeeld, en we waarderen uw vertrouwen dat we dit zorgvuldig en verstandig zullen doen. Dit privacybeleid heeft betrekking op onze gebruikersinterfaces, waaronder onze website, die een koppeling bevatten naar dit privacybeleid.
Door een bezoek te brengen aan onze andere pagina’s op deze website, aanvaardt u de praktijken die worden beschreven in dit privacyverklaring en onze cookiesbeleid.
De onderstaande teksten zijn bedoeld als toelichting en kunnen er echter geen rechten aan worden ontleend.

Persoonsgegevens die worden verwerkt
Wanneer u zich aanmeldt voor een van onze diensten vragen we u om persoonsgegevens te verstrekken. Deze gegevens worden gebruikt om de dienst uit te kunnen voeren. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken. Bij het invullen van het contactformulier geeft u zelf al aan dat u akkoord gaat met het opslaan van deze gegevens.
Deze website kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van Yogajunkie.nl en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan Yogajunkie.nl  verstrekt. Yogajunkie.nl kan de volgende persoonsgegevens verwerken:
– Uw achternaam
– Uw bericht
– Uw e-mailadres
– Uw akkoord dat wij deze gegevens mogen opslaan
Afhankelijk wat die inhoud is van uw bericht, kan het mogelijk zijn dat er ook gegevens zoals uw adresgegevens en telefoonnummer worden verwerkt, deze gegevens worden overigens niet op de website of centraal opgeslagen.

Webwinkel applicatie (Ecwid)
Voor onze webwinkel maken wij gebruik van een apart pakket waarvan de informatie niet direct op onze website en hostingserver wordt opgeslagen. Door gebruik te maken van deze webwinkel functionaliteit en het uitvoeren van een bestelling geeft u automatisch toestemming dat wij uw gegevens gebruiken om de bestelling te verwerken en deze naar u te versturen. Bestellingen worden dan op deze aparte Ecwid applicatie beveiligd en versleuteld opgeslagen. U kunt ook hun privacyverklaring hier opvragen https://www.ecwid.com/privacy-policy. Hoezeer onze website gebruik maakt van SSL versleutelen, gebruikt Ecwid ook bij het uitvoeren van een bestelling hun eigen SSL certificaat, waardoor er een extra versleuteling ontstaat.

 

Waarom Yogajunkie.nl  deze gegevens nodig heeft
Yogajunkie.nl  verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch of via email contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om u schriftelijk (per e-mail en) te kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden.
Daarnaast kunnen wij uw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst van opdracht, doorgaans bestaande uit het verwerken van uw bestellingen en verzenden.

Hoe lang Yogajunkie.nl gegevens bewaart
Yogajunkie.nl bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard of worden deze gearchiveerd. Gegevens worden nimmer nooit op de website bewaard.

Delen met anderen
Yogajunkie.nl verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst of een opdracht met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. In principe worden de gegevens niet met derden gedeeld.

 

In kaart brengen van websitebezoek
Op de website van Yogajunkie.nl  worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opgraving en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Yogajunkie.nl gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

Google Analytics
Yogajunkie.nl  maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de websitegebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van Yogajunkie.nl  bij Google zoekresultaatpagina’s zijn.
De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. U treft ook het privacybeleid van Google Analytics hier aan. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de Website aan Yogajunkie.nl te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden.
Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Yogajunkie.nl  heeft hier geen invloed op. Yogajunkie.nl  heeft Google geen toestemming gegeven om via Yogajunkie.nl  verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.
Met de toevoeging _anonymizeIp geeft Google en alytics aan om informatie te anonimiseren, die gestuurd is door de tracker objecten door het laatste gedeelte van het IP adres te verwijderen voordat de gegevens worden opgeslagen.

Cookies
Websites maken veel al gebruik van cookies. Dit is een klein tekstbestand dat wordt meegestuurd bij het openen van pagina’s en worden indien u daarvoor toestemming geeft op uw computer opgeslagen. Hiermee kan opslagen informatie bij een volgende bezoek teruggestuurd worden. Het surfen op het internet wordt met behulp van cookies gemakkelijker. Zo maken wij gebruik van een cookie van Google Analystics. Deze dienst gebruiken wij uitsluitend om bij te houden over hoe de bezoeker onze website gebruiken. Hiervan kunnen wij verschillende rapportages opvragen zodat wij onze website en dienst weer kunnen optimaliseren en uw gebruiksgemak hiermee verhogen. Het gebruik van cookies is overigens veilig. Er kan namelijk geen persoonlijke informatie, zoals uw telefoonnummer of e-mailadres uit deze cookies worden herleid. Telemarketing en andere email activiteiten kunnen deze cookies dan ook niet gebruiken. Google is niet toegestaan om deze informatie zelf te gebruiken voor andere diensten.
Wij zijn in sommige gevallen verplicht toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken en u te informeren over het gebruik daarvan op de site. Als u hiervoor toestemming geeft kunt u voortaan zonder deze melding onze site bezoeken. Naast deze verplichting vinden bij het ook belangrijk dat u weet welke cookies er worden gebruikt. Uw privacy en gebruikersvriendelijkheid van onze site willen wij waarborgen.

Cookies uitzetten
De meeste browsers zijn standaard ingesteld om cookies te accepteren, maar u kunt uw browser opnieuw instellen om alle cookies te weigeren of om aan te geven wanneer een cookie wordt verzonden. Het is echter mogelijk dat sommige functies en ”“services, op onze en andere websites, niet correct functioneren als cookies zijn uitgeschakeld in uw browser.

Communicatie
Wanneer u e-mail of andere berichten naar ons verzendt, is het mogelijk dat we die berichten bewaren. Soms vragen wij u naar uw persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk uw vragen te verwerken en uw verzoeken te beantwoorden. De gegevens worden opgeslagen op eigen mailaccounts of die van een derde partij. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@yogajunkie.nl. Yogajunkie.nl zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren. Om misbruik te voorkomen kunnen wij je daarbij vragen om je adequaat te identificeren. Wanneer het gaat om inzage in persoonsgegevens gekoppeld aan een cookie, dien je een kopie van het cookie in kwestie mee te sturen. Je kunt deze terug vinden in de instellingen van je browser.

Veranderingen
Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze site. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.

 

Beveiligen
Yogajunkie.nl  neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van Yogajunkie.nl  maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.
Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door Yogajunkie.nl  verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met Yogajunkie.nl op via info@yogajunkie.nl.

Meest gestelde vragen

HOE LANG DUURT HET VOORDAT IK MIJN BESTELLING IN HUIS HEB?
Wij doen er alles aan om jouw bestelling zo snel mogelijk te versturen! Standaard geldt:
• Levering binnen 3 tot 6 werkdagen.

WAT TE DOEN ALS IK EEN KAPOT ITEM HEB ONTVANGEN?
Wat vervelend dat je een kapot item hebt ontvangen! Uiteraard mag je in dit geval altijd contact opnemen met onze klantenservice door een mailtje te sturen.
1. Vermeld hierin wel altijd je ordernummer
2. Maak een foto van het item dat kapot is en voeg dit bij de mail
Zo kan de klantenservice jou zo snel mogelijk helpen!

KAN IK EEN ARTIKEL OMRUILEN?
Nee, het is helaas niet mogelijk om een artikel te ruilen. Wil je een andere maat of kleur? Dan kan je een nieuwe order plaatsen.

WELKE RETOURVOORWAARDEN HANTEREN JULLIE?
• Retourneren kan alleen binnen de gestelde retour-termijn van 14 dagen.
• Zowel de kosten als het risico van verzenden zijn bij een retournering voor eigen rekening.
• Stuur de artikelen die je wenst te retourneren in één zending terug om ervoor te zorgen dat de retourzending spoedig kan worden verwerkt.
• Wij nemen retourzendingen alleen in behandeling als deze in originele staat inclusief labels & verpakkingen worden teruggestuurd. Beschadigde en/of gebruikte of gewassen  items worden geweigerd en teruggestuurd.
• Niet-identificeerbare retourzendingen worden zo mogelijk teruggestuurd naar de afzender.
• Zonder track & trace code wordt er geen onderzoek opgestart naar vermiste retouren. Houdt er dus rekening mee dat bewijs van verzending met track & trace code een vereiste is om in aanmerking te komen voor terugbetaling.
• Heb je bezorgkosten betaald, omdat je voor minder dan € 100,00 hebt besteld? Dan betalen wij deze natuurlijk aan je terug (mits je de hele bestelling retourneert!).
• Klopt je bestelling niet? Dit lossen we zo snel mogelijk voor je op!
Neem contact op met onze klantenservice info@yogajunkie.nl en vermeld hier duidelijk jouw naam, bestelnummer en de items waar het om gaat.

Back To Top